Plan je binnenkort een reis naar St. Maarten of ben je gewoon op zoek naar inspirerende content, tips en lokale favorieten ? Check hieronder onze blogs en lees meer over alle hotspots die je tijdens een bezoek aan The Friendly Island zeker wilt bezoeken!

Ontdek de blauwste hotspots op St. Maarten

Last van een winterdipje? Of kun je gewoonweg wel even wat inspirerende beelden om bij weg te dromen gebruiken? Op The Friendly Island genieten bewoners en bezoekers het hele jaar door van honderden tinten blauw, die elk zorgen voor een ontspannen gevoel. Ontsnap digitaal even uit de koude maanden in Nederland en ontdek de blauwste hotspots op het eiland die ongetwijfeld een glimlach op jouw gezicht toveren. Daarom geen winter blues maar warme reisdromen met deze vijf unieke tips! lees hier meer.

St. Maarten, The Friendly Island

St. Maarten is een prachtige bounty eiland in de Caribische zee en behoort tot het Nederlands Koninkrijk. Het is de enige plek waar Frankrijk ons buurland is. Hoe dat kan? Het eiland bestaat namelijk uit twee delen, opgedeeld in een Nederlands en een Frans deel. Voorheen hoorde St. Maarten bij de Nederlandse Antillen, maar sinds een paar jaar heeft het een zelfstandige status gekregen binnen ons Koninkrijk. Mila van Your Travel Reporter schreef een gastblog, en die lees je hier!