St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Zeilen in de Caribbean? Voor een zeilvakantie is St. Maarten no. 1!

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten Zeilen Caribbean zeilen in de caribbean zeilvakantie caribbean zeilen st maarten regatta st maarten

Op zoek naar een zeilvakantie? Altijd al willen rondzeilen of meezeilen in de tropische wateren rond de eilanden in de Caribbean? Boek dan uw zeilvakantie vanaf St. Maarten! St. Maarten wordt omringd door verschillende eilanden in de Caribische Zee. Dit maakt eilandhoppen tevens een fantastische mogelijkheid.

Zeilen in de Caribbean? Dagtochten en zeilscholen!

De Caribbean is een ideale bestemming voor een zeilvakantie. De omstandigheden zijn er perfect: een constante passaatwind, heerlijke zon en azuurblauwe zee waar u wordt omringd door tropische vissen, dolfijnen, witte zandstranden met wuivende palmen en prachtige koraalriffen.

Zeillessen op St. Maarten Bij de St. Maarten Sailing School kunnen zowel beginners als (ver-) gevorderden zeillessen volgen van professionele instructeurs!

(Mee-) zeilvakanties vanaf St. Maarten Via Dutch Sailing Events kan je geweldige meerdaagse meezeilreizen boeken. Deze zijn zowel geschikt voor beginners als voor ervaren zeilers. Ze organiseren ook bijzondere zeilreizen rondom bijvoorbeeld de Heineken Reagtta.

Niets zelf zeilen maar een dagtocht maken? Via Sailholiday kan je prachtige (dag-) tochten op een klassiek schip maken waarbij je onderweg stopt op een mooi plekje voor een picknick en om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Zeilen rond St. Maarten: zeilraces

St. Maarten is een populaire bestemming onder fanatieke zeilers. Rond het eiland worden jaarlijks verschillende races georganiseerd. Een van de meest bekende races is de St. Maarten Heineken Regatta. Maar er zijn meer regatta’s vanaf St. Maarten, zoals de Classic Yacht Regatta en de Golden Rock Regatta. Door de mooie omgeving en ideale omstandigheden behoren de regatta’s rond St. Maarten tot de populairste ter wereld.

Meer tips

Meer tips voor liefhebbers van zeilen en andere watersporten:

Vakantie op St. Maarten

Yachting vanaf St. Maarten

Catamaran zeilen St. Maarten

Eilandhoppen Caribbean