St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Watersportvakantie? St. Maarten paradijs!

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten watersportvakantie sint maarten watersportvakantie caribbean watersportvakantie caribbean zee watersportvakantie caribbean snorkelen watersportvakantie eiland

St. Maarten is de perfecte bestemming voor een watersportvakantie. Rondom het eiland worden talloze watersporten beoefend van duiken, snorkelen, kajakken en zeilen tot alle vormen van surfen, waterskien, jetskien en diepzeevissen.

St. Maarten watersport paradijs

Het Caribische gebied heeft het ideale klimaat voor een watersportvakantie. St. Maarten is gezegend met het jaar rond heerlijke temperaturen, 37 prachtige stranden, een kristalheldere zee en fantastisch rijke onderwaterwereld. Dankzij de constante passaatwinden staat er altijd een prettige bries.

Fantastische onderwaterwereld

Liefhebbers van duiken en snorkelen zijn op St. Maarten op het juiste adres! Er zijn talloze duikscholen en watersportcentra met professionele instructeurs die beginners en gevorderde duikers begeleiden en trips organiseren zoals duiksafari's naar prachtige onderwatergebieden, bounty eilandjes en wrakken van geschonken schepen. Dankzij de riffen dicht bij het eiland kun je op veel plekken snorkelen vanaf het strand. Tip voor romantici: maak een onvergetelijke onderwater wandeling of doe het helemaal goed en ga onderwater trouwen op St. Maarten!

Golfsurfen, kitesurfen, windsurfen en parasailen

Rondom het eiland St. Maarten worden alle vormen van surfen beoefend: golfsurfen, kitesurfen, windsurfen en ook skimboarden is populair. De verschillende baaien en stranden van St. Maarten hebben elk hun specialiteiten en uitdagingen. Beginners en fanatieke surfers vinden op St. Maarten de perfecte omstandigheden voor een surfvakantie.

Wil je eens iets heel anders proberen? Ga een middag parasailen met No1 SXM vanuit Great Bay, een super ervaring! 

Caribbean zeilvakantie

St. Maarten is ook de bestemming voor een bijzonder geslaagde zeilvakantie: tientallen jachthavens rond het eiland met eersteklas faciliteiten, de mogelijkheid om een zeiljacht te huren (met of zonder bemanning) en bijzondere routes langs diverse buureilanden. St. Maarten is een geliefde bestemming van fanatieke zeilers en catamaran fans. Jaarlijks vinden er talrijke zeilraces plaats rond het eiland, waaronder de Heineken Regatta.

Ook voor diepzeevissen is St. Maarten een van de beste bestemmingen ter wereld. Een dag of halve dag met een kapitein de zee op gaan, die al 20 of 30 jaar vaart en op grote vissen jaagt, is een belevenis voor iedereen.

Watersportvakantie en meer!

Op St. Maarten beleef je een fantastische watersportvakantie. Maar er is nog veel meer! Op het eiland zijn talloze sportieve activiteiten mogelijk zoals golf, tennis, yoga en mountainbiken. Ook zijn er eersteklas Spa & Fitness Centers bij luxe hotels en beach resorts. St. Maarten is bovendien de culinaire hoofdstad van de Antillen. 

Meer informatie:

Zonvakantie op St. Maarten

Vakantie aanbiedingen St. Maarten 


watersportvakantie caribbean divi arke

Beach Resorts St. Maarten

Arke biedt aantrekkelijk geprijsde zonvakanties op St. Maarten met verblijf in populaire beach resorts met eersteklas faciliteiten voor een watersportvakantie!

Details