St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Villa St. Maarten huren direct aan het strand!

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten villa sint maarten huren philipsburg villa sint maarten huren simpson bay villa sint maarten huren cupecoy villa sint maarten huren cupecoy ocean villa sint maarten huren coral beach

Volop genieten van uw privacy met een villa op St. Maarten! De keus om van alles te doen in de omgeving of om heerlijk niets te doen. Een villa op St. Maarten huren is een uitstekende keuze voor een vakantie met gezin, familie, vrienden of voor een romantische honeymoon.

Villa op St. Maarten aan het strand

Op St. Maarten kunt u een villa huren direct aan het strand en elke dag genieten van fantastisch uitzicht op de azuurblauwe Caribische Zee. In alle rust zonnen, romantische strandwandelingen, allerlei watersporten dichtbij, een tropische BBQ, de keus om van alles te doen in de omgeving of om heerlijk niets te doen.

Comfortabele en luxe villa 's op St. Maarten

Het aanbod van villa 's op St. Maarten varieert van comfortabele, vriendelijk geprijsde vakantiewoningen direct aan het strand tot  chique design villa 's die van de laatste moderne snufjes voorzien zijn. Er zijn villa 's te huur van individuele eigenaars of bij resorts, rustig gelegen of vlak bij bruisend Philipsburg.

Villa St. Maarten overzicht aanbod:

 
The Villa's on Great Bay
12 mooie villa's met 2 slaapkamers direct aan het strand bij Philipsburg met magnifiek uitzicht op de baai en zwembad. Korte loopafstand van winkels, restaurants en uitgaansleven.

Beach Side Villa's
13 comfortabele villa's met 1, 2 of 3 slaapkamers direct aan rustig, uitgestrekt strand van Simpson Bay met zwembad. Stap vanuit uw slaapkamer op het strand.

Cupecoy Beach Club
Appartementen en villa's met 2 of 3 slaapkamers te huur van individuele eigenaars. Rustig gelegen bij romantisch Cupecoy Beach met pittoreske stranden. Zwembad, beach bar en clubfaciliteiten.

Ocean Clubs
Appartementen en villa's met 3 slaapkamers te huur in intiem vakantieresort aan het romantische Cupecoy Beach. Zwembad, beach bar/restaurant en clubfaciliteiten. Gratis croissants voor het ontbijt!

Coral Beach Club
14 luxe villa 's direct aan het strand, 7 huizen aan het water en 3 appartementen. Ligging in Dawn Beach bij prestigieuze Oyster Pond met jachthaven. Villa 's met 2, 3 of 4 slaapkamers. Oase van design en moderne architectuur. Klein privé zwembad bij elke villa.

Princess Heights
Dit luxe boutique hotel heeft niet alleen mooie studio's, compleet met volledig ingerichte keuken, maar ook enkele appartementen met 1 of 2 slaapkamers, allemaal met een groot terras met uitzicht op zee! Het intieme Princess Heights Resort ligt in Dawn Beach en is bijzonder kindvriendelijk.

Vakantie op St. Maarten

Naast een villa huren op St. Maarten heeft u ook de keuze uit fantastische beach resorts en intieme hotels.

Beach Resorts & Hotels St. Maarten aanbod

Vakantie aanbiedingen St. Maarten

Kaart St. Maarten met belangrijkste plaatsen