St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Overwinteren in de zon? Stralend St. Maarten!

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten overwinteren in de zon eiland overwinteren in de zon antillen overwinteren in de zon caribbean overwinteren in de zon sint maarten overwinteren in de zon st maarten

Overwinteren in de zon? Het zonovergoten eiland St. Maarten is een perfecte optie voor overwinteraars die op zoek zijn naar prachtige natuur, cultuur, moderne voorzieningen en een gastvrije bevolking.

Overwinteren in de zon op St. Maarten

Als u verlangt naar warme streken waar het heerlijk zonnig is, bent u op St. Maarten op het juiste adres. In december, januari en februari is het lekker warm (25-30 graden), met altijd een verkoelende bries vanwege de constante passaatwinden. In de winter scoort het weer van St. Maarten ook een fantastisch hoge Sunfactor score! En het kristalheldere zeewater is gemiddeld 25 graden, perfect om ontspannen te zwemmen. Met enige regelmaat valt er een verfrissende, tropische regenbui.

Lange vakantie in de wintermaanden

Op St. Maarten kunt u een (timeshare) appartement of prachtige villa aan het strand huren. Als u voor langere tijd huurt, zijn de prijzen relatief lager dan bij een kort verblijf. Op St. Maarten worden accommodaties in verschillende prijsklassen aangeboden, via timeshare organisaties, makelaars of direct van een eigenaar van een vakantieverblijf op St. Maarten. Voor overwinteren tot 3 maanden is geen visum nodig. Bekijk ook onze tips voor vluchten naar St. Maarten.

Moderne voorzieningen

Op St. Maarten geniet u van moderne voorzieningen. Grote supermarkten, leuke (taxfree) boetieks, sfeervolle jachthavens en talloze restaurants. St. Maarten staat bekend als de culinaire hoofdstad van de Antillen. Ook zijn er uitstekende klinieken en ziekenhuizen op het eiland. Op het kleine eiland St. Maarten (85 km2) ligt alles dichtbij. Het is gemakkelijk rijden op de goede wegen en ook met het openbaar vervoer zijn alle plaatsen op het eiland te bereiken.

Actief en ontspannen

St. Maarten is historisch en cultureel een bijzonder interessant eiland, met een Nederlands en Frans deel. De omgeving is prachtig met 37 tropische stranden, pittoreske baaien en groene heuvels in het binnenland. Het is een ideale bestemming voor watersportliefhebbers en zeilfanaten. Een Spa & Fitness Center of tennisbaan is nooit ver weg. Ook is er een golfbaan op het eiland. De winter is nog nooit zo zonnig geweest!

Meer informatie:

Zonvakantie op St. Maarten

St. Maarten vakantie aanbiedingen


winterzon caribbean

Winterzon vakanties op St. Maarten

Deze winter naar de zon? Op St. Maarten is het altijd heerlijk weer tijdens onze winter. Bij Arke tref je nu bijzonder gunstige reizen naar St. Maarten!

Details
overwinteren in de zon

Villa of appartement direct aan het strand

Voor een tijdje overwinteren op St. Maarten huur je een luxe appartement of villa in de Cupecoy Beach Club. Met elke dag gratis de mooiste zonsondergang van het eiland!

Details