St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Mooiste eiland ter wereld? St. Maarten natuurlijk!

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten mooiste eiland ter wereld jetski mooiste eiland ter wereld uitzicht mooiste eiland ter wereld zee mooiste eiland ter wereld zonsondergang mooiste eiland ter wereld strand

Het mooiste eiland ter wereld? Dat is natuurlijk St. Maarten! Iedere trotse bewoner van dit zonnige eiland in de Caribbean zal dat beamen. Er zijn dan ook maar weinig eilanden ter wereld die kunnen tippen aan de kwaliteiten van St. Maarten.

Mooiste eiland: Pareltje in de Caribbean

St. Maarten is een pareltje in de Caribbean, een tropisch eiland met groene heuvels in het binnenland met tropische flora en fauna, lieflijke baaien met parelwitte bounty stranden, een azuurblauwe zee met sprookjesachtige  onderwaterwereld. Het weer op St. Maarten is het jaar rond zonnig en warm.

Zon, zee, wind en parelwitte stranden

St. Maarten is het ideale eiland om ontspanning te vinden en sportieve activiteiten te ondernemen. De schatten van de Caribische Zee maken het een geweldige bestemming om te duiken en snorkelen. De gunstige passaatwinden zijn ideaal voor een zeilvakantie en ook surfen is er heel populair. Body & Mind komen helemaal tot rust in een van de luxe Spacenters op het eiland. Ook voor een heerlijk ontspannen vakantie met kinderen is St. Maarten ideaal.

St Maarten Natuur & Wildlife

Van Oyster Pond tot Cupecoy Bay loopt het St. Maarten Marine Park met unieke spots voor spectaculair duiken en snorkelen. Van februari tot juni is het seizoen om walvissen te spotten! Waar je ook gaat per boot of zeilschip, je wordt altijd vergezeld door kleurrijke tropische vissen, zeeschildpadden en dolfijnen. In het noorden van het eiland ligt het St. Maarten Nature Reserve, waar je het mangrove ontdekt, een paradijs voor tropische vogeltjes, en prachtige koraalriffen vlak voor de kust.

Culinaire hoogstandjes en culturele mix

St. Maarten is een klein eiland met een rijke historie. Het is de enige plek ter wereld waar Frankrijk en Nederland aan elkaar grenzen! De unieke mix van culturen, met Afrikaanse, Indiaanse en Europese invloeden, heeft ook tot een bijzonder inspirerende keuken geleid. St. Maarten staat dan ook bekend als de culinaire hoofdstad van de Antillen.

Niet voor niets is St. Maarten door reizigers zelf verkozen tot Nummer 1 Bestemming in Latijns-Amerika en de Caribbean! Volgens US News behoort St. Maarten tot de absolute Top 10 Best Islands in the World! Het mooiste eiland ter wereld? Kom naar St. Maarten en ontdek het zelf!

Meer informatie:

Vakantie op St. Maarten

Actuele St. Maarten aanbiedingen

Vakantiehuis huren op St Maarten


mooiste eiland resort

Mooiste eiland vakantie

De meest romantische plek voor de mooiste zonsondergang ter wereld is Cupecoy Beach op St. Maarten! Bij de Cupecoy Beach Club verblijf je in een luxe appartement of villa direct aan het strand!

Details