St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Kaart St. Maarten

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten kaart st maarten auto kaart eiland st maarten kaart st maarten plaatsen kaart st maarten stranden kaart eiland st maarten

Bekijk de kaart van St. Maarten met de belangrijkste plaatsen op het eiland om je vakantie St. Maarten te plannen of een vakantiebestemming op te zoeken. De noordelijke helft van St. Maarten is Frans (Saint-Martin), de zuidelijke helft van St. Maarten is Nederlands.

Kaart eiland St. Maarten

Op deze kaart van St. Maarten vind je de belangrijkste plaatsen op het eiland. Het kleine eiland St. Maarten, dat ongeveer 80km2 oppervlakte heeft, is eenvoudig te verkennen per huurauto of met openbaar vervoer. St. Maarten is het kleinste eiland ter wereld dat door twee landen wordt gedeeld: Nederland en Frankrijk. De zuidelijke helft van het eiland is Nederlands.

Plaatsen op de kaart van St. Maarten

Populaire vakantiebestemmingen op St. Maarten zijn Maho Beach, Simpson Bay, Great Bay, Little Bay, Dawn Beach en Orient Bay. De hoofdstad van het Nederlandse deel van St. Maarten is Philipsburg en de hoofdstad van het Franse deel is Marigot. Je vindt deze plaatsen op de kaart van St. Maarten.

Op St. Maarten vind je meer dan 37 prachtige stranden en bijzondere, ongerepte eilandjes voor de kust. St. Maarten is een geliefde bestemming voor een duikvakantie, zeilvakantie, huwelijksreis of als uitvalsbasis voor eilandhoppen in de Caribbean. Niet voor niets hebben reizigers St. Maarten verkozen tot een van de populairste bestemmingen in de Caribbean. Beleef een droomvakantie op St. Maarten!


kaart st maarten vakantie

Boek een droomvakantie St. Maarten

Bij Arke reizen boek je jouw absolute droomvakanties naar St. Maarten voor de laagste prijzen ! Verblijf in charmante hotels & luxe beach resorts!

Details