St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Actie: Ja, ik wil...trouwen op St. Maarten!

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten ja ik wil valentijns actie gratis trouwen st maarten trouwen huwelijksvoltrekking

Voor wie wil trouwen in 2013 op één van de meest romantische en tropische plekjes ter wereld biedt het eiland St. Maarten de eerste 100 koppels een speciale verrassing: een gratis huwelijksvoltrekking op een parelwit droomstrand!

Sprookjeshuwelijk - net als Jan & Liza

St. Maarten heeft met haar parelwitte stranden, wuivende palmbomen, heerlijke klimaat en magische baaien alles in huis voor een prachtige huwelijksreis. Wat is er mooier dan ook het ja-woord te geven in deze tropische omgeving, met je voeten in het zand en de zon aan de hemel? Zo dachten ook Jan Smit en zijn Liza in 2011, toen St. Maarten het decor vormde voor dit sprookjeshuwelijk. In 2013 geeft het St. Maarten Tourist Bureau in Nederland 100 koppels de kans om gratis te trouwen op één van de mooie stranden die het eiland rijk is.

Wat houdt deze gratis huwelijksvoltrekking op St. Maarten in?

De eerste 100 koppels die zich aanmelden komen in aanmerking voor een gratis huwelijksvoltrekking op St. Maarten. Dat behelst de ceremonie voor het burgerlijk huwelijk, het trouwboekje, zegels en het officiële trouwcertificaat (in totaal t.w.v. US$ 286,-). Lees hier meer over trouwen op St. Maarten en een romantische huwelijksreis.

Aanmelden tot 1 juli 2013

Aanmelden kan van 14 februari tot 1 juli 2013. Maar let op: wie het eerst komt, het eerst maalt. Er zijn slechts 100 gratis huwelijksvoltrekkingen te vergeven. Deze romantische actie is begonnen op Valentijnsdag. De uiterste trouwdatum voor deze actie is wellicht de meest romantische van dit jaar: 11-12-2013. Bedenk wel dat er maar een gelimiteerd aantal koppels per dag kan trouwen op het eiland.

Tip: wil je ter plaatste nog wat speciale zaken laten regelen voor je huwelijk? Dat kan heel goed via de Nederlandse wedding planners van Extravacanza of Worldwide Weddings. Hier tref je ook voordelige trouwarrangementen (voor aanvullende zaken als je bruidsboeket, een fotograaf, etc.). Ook Travel Trend en Does & Cadushi bieden een compleet verzorgd trouwarrangement aan voor St. Maarten en regelen desgewenst je reis, net als Maduro Travel.

Deelname

Deze actie is bestemd voor personen die in Nederland of België wonen. Hebben jullie besloten elkaar het ja-woord te willen geven onder de stralende zon en reizen jullie daarvoor af naar St. Maarten? Dan doet het Nederlandse Toerisme Bureau voor St. Maarten jullie graag de officiële huwelijksvoltrekking ter plaatse cadeau. Op de actie zijn de volgende algemene actievoorwaarden van toepassing: Algemene actievoorwaarden.

Meld je aan voor een 'gratis huwelijksvoltrekking' door een e-mail te sturen aan st-maarten@interreps.eu en vermeld de namen van het aanstaande koppel, adres en wanneer jullie reis naar St. Maarten plaatsvindt.