St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Tamarind Hotel Appartementen St. Maarten Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten

Tamarind Hotel Appartementen St. Maarten Tamarind is een vriendelijk familiehotel cq appartementencomplex in de rustige wijk Point Blanche, op 3 km van bruisend Philipsburg. Dit eenvoudige hotel met buitenzwembad heeft uitzicht op de azuurblauwe Caribbean en het eilandje St.Barth in de verte.

Studio's en appartementen Tamarind

Het Tamarind hotel heeft in totaal 50 studio's en appartementen. De verschillende typen zijn: studio's (woon/slaapkamer met een tweepersoonsbed), 2-kamer appartementen (1 slaapkamer en slaapbank in de woonkamer), 2-kamer suites (1 slaapkamer en vide met twee 1p. bedden); 3-kamer appartementen en 3-kamer suites met nog een extra slaapkamer. Alle hebben een kitchenette of keuken en een balkon.

Tamarind hotel faciliteiten

Tot de faciliteiten bij het Tamarind hotel behoren de receptie (die o.a. autohuur voor u kan regelen), een buitenzwembad met zonneterras, ligstoelen en een wassalon.

St. Maarten ontdekken!

Het hotel is een goede uitvalsplek om het eiland St. Maarten te ontdekken. Het ligt op slechts 3 km van bruisend Philipsburg en in de buurt van prachtige stranden.

Aanbiedingen Tamarind hotel appartementen

Speciale aanbiedingen voor een vakantie in Tamarind Hotel Appartments treft u wel op de hotel website.

Tamarind Hotel Appartements St. Maarten
Telefoon +1721 54 24 359
Pointe Blanche
http://www.tamarindhotel.net


Meer hotels:

Bekijk ook de andere hotels op St. Maarten!