St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Heineken Regatta St. Maarten: het populaire Caribbean zeilspektakel

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten heineken regatta st maarten poster heineken regatta st maarten 2010 30 jaar heineken regatta st maarten 2010 heineken regatta st maarten yacht club heineken regatta st maarten 2010 zeilen

Het eerste weekend van maart start traditiegetrouw de Heineken Regatta bij St. Maarten. Elk jaar vliegen duizenden Nederlanders naar St. Maarten voor dit zeilspektakel waar meer dan 200 zeiljachten aan mee doen. De combinatie van 4 dagen wedstrijdzeilen en spetterende Caribische feesten staan garant voor Serious Fun!

Heineken Regatta St. Maarten: Serious fun!

Van 5 t/m 8 maart 2015 meten overdag meer dan 200 zeilteams hun krachten op de Caribische Zee rond St. Maarten. 's Avonds is het genieten van borrels op het strand, waar de zeilers hun wedstrijdtactieken nog eens doornemen, en spetterende feesten met Caribische bands en reggaemuziek. Wie niet aan de wedstrijd deelneemt, kan wel volop meegenieten van de energie van dit zeilspektakel, de feestavonden en het fantastische uitzicht op de zeiljachten vanaf het strand. Bekijk hier de officiële trailer van de Heineken Regatta 2015!

Naar de Heineken Regatta op St. Maarten?

Aan dit populaire Caribische zeilevenement doen internationale teams mee, van bedrijven, families, clubs en verenigingen. Iedere dag wordt een ander traject afgelegd langs het eiland St. Maarten. Er wordt in meerdere klassen gezeild, waaronder bareboat-klassen. Meest spectaculair is de klasse met spinnaker. U kunt zich ook inschrijven met uw eigen team en na een korte training meezeilen met een ervaren racebemanning!

Voor iedereen, zeilers of niet-zeilers, is de Regatta geweldig om mee te maken. Dutch Sailing Events is specialist in zeilreizen in de Caribbean en organiseert Heineken Regatta Meezeilreizen. Tijdens de Regatta kan je een 8 daagse reizen boeken incl. verblijf aan boord van luxe racejachten. Onder leiding van een ervaren zeezeiler race je door de Caribische wateren en genieten van alle Regatta evenementen.

Zeilraces voorafgaand aan de Heineken Regatta

In de aanloop van de Heineken Regatta vinden andere zeilraces plaats, waar de deelnemers aan de Heineken Regatta zich vast mee op kunnen warmen en waar ook prijzengeld te verdienen is. Twee dagen voor de start van de Heineken Regatta vindt voor de 3e maal de Budget Marine Match Racing Cup plaats, waar topzeilers aan deelnemen. Rond deze tijd is er ook de Commodores Cup, alleen voor schepen met spinaker. Je vindt het programma op de officiële website van de Heineken Regatta St. Maarten.

Meer tips voor een droomvakantie St. Maarten:

Zeilen in de Caribbean: Ga zeilen rond St. Maarten!

Vakantie St. Maarten: een luxe, ontspannen vakantie


st maarten heineken regatta

Heineken Regatta St. Maarten vakantie

Bij Kras kun je nu een arrangement boeken voor een week Serious Fun tijdens weer een editie St. Maarten Heineken Regatta!

Details