St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Great Bay St. Maarten

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten great bay st maarten great bay st maarten sonesta great bay st maarten passan great bay st maarten fun great bay st maarten resort

Great Bay is een wijde baai aan de zuidkust van het eiland St. Maarten. Midden in deze tropische baai ligt Philipsburg, de bruisende hoofdstad van het Nederlandse deel van St. Maarten. Vanaf Great Bay Beach zie je luxe cruiseschepen de baai binnenvaren.

Great Bay Beach

Het lange Great Bay Beach bij Philipsburg heeft zacht parelwit zand. De azuurblauwe Caribische Zee is kalm en helder, ideaal om te zwemmen. Op diverse plekken zijn loungebedden, parasols en watersportfaciliteiten te huur. Aan de boulevard van Philipsburg zijn tal van restaurants en winkeltjes te vinden. Tijdens strandwandelingen geniet je van het pittoreske uitzicht over de baai. Tip: Villa's on Great Bay heeft leuke villas te huur direct aan het strand!

Duiken en watersporten

Aan de rand van Great Bay ligt een van de populairste duiklocaties van St. Maarten: het wrak van de HMS Proselyte, een Brits oorlogsschip met kanonnen, dat is gezonken in 1801. Het is een geweldige duikervaring voor beginners en gevorderde duikers. Niet alleen het bijzondere wrak maar ook de tropische vissen en koraal zijn hier adembenemend mooi. Voor duiken (o.a. PADI diploma), snorkelen, bootexcursies en Jetskis kun je o.a. terecht bij het Adventure Dive Center & Water Sports bij het Sonesta Resort.

Resorts in Great Bay

Voor een luxe, compleet verzorgde vakantie is het Sonesta Great Bay Beach Resort een uitstekende optie. Dit resort met eersteklas faciliteiten ligt direct aan het strand, op ca. 10 minuten loopafstand van levendig Philipsburg. Het populaire Holland House Beach Hotel ligt midden in Philipsburg, aan de gezellige boulevard en direct aan het strand. Ook het Passanggrahan Royal Guest House ligt direct aan het strand in Philipsburg met prachtig uitzicht over Great Bay.

Bekijk de kaart van St. Maarten voor de mooiste bestemmingen op het eiland, zoals Little Bay, de kleine baai naast Great Bay.


great bay vakantie

Luxe Resort Holland House

Bij Arke reizen boek je een droomvakantie op St. Maarten tegen super scherpe prijzen! Bekijk de aanbieding voor een luxe vakantie in het Holland House Beach Hotel!

Details