St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Eilandhoppen in de Caribbean

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten Eilandhoppen Caribbean Eiland hoppen Caribbean Caribbean Island Hopping Eiland hoppen St Maarten Eilandhoppen St Maarten

Eilandhoppen? St. Maarten heeft een ideale centrale ligging in het Caribische gebied ten opzichte van eilanden als Anguilla, Saba, St. Barths, St. Eustatius en Prickly Pear Island. Maar ook de andere Antillen zijn prima te combineren met vakantie op St. Maarten!

Eilandhoppen in de Caribbean vanuit St. Maarten!

St. Maarten wordt wel gezien als het kruispunt van de Caribbean. Op het eiland waait vrijwel altijd een verfrissende passaatwind en de temperatuur is aangenaam, rond de 30 graden. Philipsburg is een perfect vertrekpunt voor een dagtrip per zeilboot, veerboot, catamaran of privéjacht naar Anguilla, Saba, St. Barths & St. Eustatius. Binnen een paar uurtjes kun je genieten van de karakteristieke paradijsjes. Dagelijks organiseren verschillende chartermaatschappijen boottochten naar de omliggende eilanden.

Eilandhoppen Caribbean - Ontdek Anguilla, Saba, St. Barths & St. Eustatius

Voor $ 10,- retour kan je per catamaran ferry richting de stille baaien van Anguilla varen. Een niet te missen hotspot is het paradijselijke Prickly Pear Island, doe dit onbewoonde eiland zeker aan tijdens een boottrip.

Combineer Saba met het Franse St. Barths. De kustlijn van Saba wordt gekenmerkt door rotsachtige kliffen. Het eiland is een slapende vulkaan en staat bekend om haar ongerepte natuur. Aangename warmwaterbronnen en beeldschone riffen verleiden je om te gaan zwemmers en duiken.

St. Barths is the place to be voor de jetset. Luxueuze jachten meren aan in de haven van Gustavia. Hier tref je meer informatie over de ferry service naar St. Barths, vanuit Oyster Pond (vlak bij Dawn Beach) aan de oostzijde van St. Maarten. Een retour per ferry kost ongeveer $ 117,- (april 2014).

Op St. Eustatius (Statia) is het ecotoerisme volop in ontwikkeling. Natuurliefhebbers zullen versteld staan van de grote diversiteit van de natuur. Je kunt allerlei wandelroutes doen en ongestoord het eiland ontdekken met als topper The Quill route langs de uitgewerkte vulkaan.

Tip! Heb je niet genoeg tijd om de eilandjes te bezoeken? Vanaf de top van de Cole Bay Hill heb je een geweldig uitzicht over Anguilla, St. Kitts en Nevis.

Zie je graag kant en klare voorbeelden hoe je vakantie op St. Maarten kunt combineren met een paar dagen op andere eilanden? Bij Maduro tref je mooie combinaties met Saba en St. Eustatius. Ook Caribbean reisexperts en Bon Travel verzorgen dit type reizen voor wie liever een georganiseerde reis boekt.

Combineer St. Maarten, Curacao en nog veel meer bestemmingen

Wil je alle eilanden van de Nederlandse Antillen bezoeken? Of combinaties maken met andere eilanden in de Caribbean? Je kunt met St. Maarten als uitvalsbasis ook voordelig van eiland naar eiland hoppen per vliegtuig of boot. Bekijk de combinatie met Aruba en Curacao van Maduro. 'Doe het zelf type?" lees dan hier hoe je een vakantie op St Maarten en Curaçao voordelig kunt combineren.

Meer tips:


combi reis st maarten

Combineer St. Maarten met St. Barth & Anguilla!

Bij BON travel boek je de ultieme 11-daagse eilandhop vakantie in de Caribbean: combineer St. Maarten met St. Barth en Anguilla! Bij BON Travel organiseren ze de hele reis: de vlucht, de overtocht naar de eilanden en de leukste hotels!

Details

16 dgn eiland hoppen St Maarten + Curacao & Aruba!

Unieke combinatiereis van 16 dagen, proef de sfeer van St. Maarten, Aruba & Curacao in 1 vakantie. Bij deze reis zijn naast uitstekende hotels, ook alle vluchten inbegrepen!

Details
st maarten

Naar St. Maarten?

Eilandhoppen vanaf St. Maarten? Hier tref je alle aanbiedingen voor vliegreizen naar St. Maarten handig op 1 pagina en kan je gebruik maken van een gratis cheap flight alert service!

Details