St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Diepzeevissen op St. Maarten spectaculair

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten diepzeevissen antillen diepzeevissen caribbean diepzeevissen antillen diepzeevissen caribbean diepzeevissen sint maarten

Diepzeevissen, met name Big Game Fishing, is een ware belevenis. Elke visser droomt er van om eens de grootste prijs binnen te halen. St. Maarten staat in de top van beste bestemmingen wereldwijd voor diepzeevissen.

St. Maarten paradijs sportvissers

Avontuurlijk, spannend en spectaculair, zo wordt het diepzeevissen bij St. Maarten beschreven. Voor Big Game vissen is doorzettingsvermogen, kracht en behendigheid nodig. Het is niet voor iedereen weggelegd om een grote, geweldig sterke vis binnen te halen. Maar onder begeleiding van kapiteins met 20 tot 30 jaar ervaring, die het vissen in het bloed zit, is diepzeevissen een avontuur voor iedereen.

Een dag diepzeevissen

Op St. Maarten kun je een dag of halve dag gaan diepzeevissen met een kapitein en bemanning op een krachtige motorboot (prive charter of gedeelde charter). Ook als je zelf niet wilt vissen, is het een belevenis en een prachtige tijd op zee met de kans om walvissen, dolfijnen en schildpadden te zien. De kapiteins delen graag hun tips en trucs en weten de beste plekken te vinden om de hengels uit te werpen.

Alles aan boord

De charters zijn inclusief alle benodigde visgerei, hengels, aas en gewoonlijk inclusief drankjes en optioneel een lunch. Bij sommige trips wordt een lunch of BBQ bereid met de Catch of the Day. De mogelijke vangst bestaat uit verschillende soorten marlijn, tonijn, wahoo, mahi mahi, barracuda, dorado, snapper en nog meer exotische vissoorten. Vergeet alleen je camera niet!

Lees meer over een watersportvakantie op St. Maarten of bekijk de actuele St. Maarten vakantie aanbiedingen.

 


diepzeevissen st maarten

Aanbiedingen beach resorts St. Maarten

Bij Arke boekt u fantastisch aantrekkelijk geprijsde vakanties in de populairste hotels en beach resorts van het eiland. Bekijk nu de aanbiedingen!

Details