St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten St. Maarten

Bounty eiland avontuur? Bounty stranden en Robinson Crusoe eilandjes

Vakantie St. Maarten Vakantie St. Maarten bounty eiland st maarten bounty eiland vakantie st maarten bounty eiland caribbean st maarten bounty stranden eiland st maarten bounty eiland strand st maarten

Het tropische eiland St. Maarten heeft typische bounty stranden met parelwit zand, wuivende palmbomen en azuurblauwe zee. Vlak bij het eiland ontdek je onbewoonde eilandjes, pure paradijsjes, zoals het bounty eiland Tintamarre en exotisch Prickly Pear Island.

Bounty eiland avontuur

Altijd al eens het 'bounty eiland gevoel' willen ervaren? Op St. Maarten krijg je dat echte 'bounty commercial gevoel en het eiland heeft niet alleen 37 prachtige stranden, vanaf het eiland kun je ook trips maken naar paradijselijke, Robinson Crusoe eilandjes, waar je in alle rust en stilte geniet van ongerepte natuur en bounty stranden. Je kunt ook van eiland naar eiland zeilen.

Exotische Bounty eilandjes bij St. Maarten

Tot het eiland St. Maarten behoren ook kleine eilandjes die voor de kust liggen. Deze hebben bijzondere namen, zoals Hen & Chickens, Cow & Calf, Molly Bedat, Guana Key en Pelican Key. Sommige eilandjes zijn niet meer dan grote rotspunten in zee, andere hebben paradijselijke bounty stranden en prachtig koraalrif om te snorkelen of duiken.

Bounty eiland Tintamarre

Het eilandje Tintamarre staat garant voor een exotische belevenis. Het staat bekend om haar natuurlijke modderbaden. Volgens de overlevering heeft de modder speciale eigenschappen en is het een weldaad voor de huid. Bezoekers van het eiland smeren zich van top tot teen in met de modder en drogen dan op in de zon op het strand. Na een duik in het kristalheldere water blijft een verjongend en herstellend gevoel achter. Het eilandje is beschermd natuurgebied, een plek om puur van de natuur te genieten en voor prachtige snorkeltrips.

Prickly Pear eiland

Het onbewoonde eilandje Prickly Pear ten westen van St. Maarten is een en al ongerepte natuur en bounty stranden. Snorkelen en duiken is hier spectaculair dankzij het rijke onderwater leven en 3 verschillende riffen om te ontdekken. Op een wandeling rond het eiland ontdek je vele tropische vogels. Er zijn 2 restaurantjes en een bar op het eiland die alleen worden bemand om bezoekers te ontvangen.  

Meer tips:Tropische vakantie op St. Maarten

Zelf dat bounty eiland gevoel ervaren? Kijk voor echte droomreizen voor vriendelijke prijzen op www.arkereizen.nl/st-maarten of blader door de nieuwste St. Maarten vakantie aanbiedingen!

 


bounty eiland sint maarten

Alle St. Maarten vluchten

Alle aanbiedingen van vluchten naar St. Maarten handig op een rij! Maak gebruik van de gratis Flight Alert service: geef je budget op voor je vliegreis naar St. Maarten en ontvang bericht als er een aanbieding is!

Details